Forgive

Jag skulle kunna vara så sjukt bitter. Det svider ibland. Ganska ofta. Varje dag... Ah. Men vi är väl ganska bra på att dölja det? Det är viktigt att man visar hur lycklig och lyckad man är förstår ni. Det har jag läst i någon tidning om hur man ska göra för att må bra.

Inga misstag, inga sorger, inga känslor, stark, duktig flicka! Jag sitter här och funderar, sörplar lite mer på mitt rödvin och funderar över hur synd det egentligen är om människorna... Djupt! ;-)

Man kan säga att jag är lycklig nu. Jag har haft turen att få mycket kärlek i mitt liv. Men det känns som att jag ändå fortfarande går och bär på en tung jävla ryggsäck med gammalt bråte av olika slag. Visst har ni också en sån eller är jag ensam i min själviska ömklighet??

Det är i alla fall inte ordning på nånting i den här världen och en sak jag lärt mig acceptera är att det aldrig blir några rättvisa, lyckliga filmslut i det verkliga livet.

MEN, man får inte glömma att det inte krävs så mycket för att göra en riktigt god soppa och just nu har jag det orättvist bra. Glöm inte vitlök!

"All we can hope for is that one day we will be lucky enough to forgive."

Dykning vid väderöarna!

Fantastiskt väder! Bilderna talar för sig själva...

image43 image44

image45

image47 image48


image51   image55



image54 image53 image50

Jättetrevlig dykresa, bra dykning och schysst boende! Synd att klaga även om jag är lite bekväm och gärna håller mig till våtdräkt i varma vatten. Men det var kul ändå! Jag önskar bara att vi haft mer tid.