Vad händer här då?

Telefonen fungerar! Helt som den ska. Jag torkade ur den ordentligt och drog igång den igen igår så nu finns inga spår av att jag kört den i 40 grader i tvättmaskinen en och en halv timme. DET är en bra telefon!

Det var design-treornas avslutningsfest igår. Picknick i Boulogner. Mycket trevligt! Många åker härifrån nu när sista tentan är gjord. Tråkigt. Men det är ju inte så lång tid kvar tills jag också får vara lite ledig.

Idag känner jag mig, trots gårdagens vinintag ganska pigg. Har hunnit handla, baka paj och läsa tidning. Om en stund ska vi åka och hjälpa en vän att flytta.

Det verkar ha gått ganska bra för David med alla tentor förresten. Vågar inte ropa hej riktigt än, men det ser bra ut. Jag är mycket stolt! =)

Bortsett från lite bryderi kring klädval så är allt under kontroll inför vigseln och festen. Nu längtar jag jättemycket efter att det ska bli den 27 juni!!

Misslyckat!

Döm om min förvåning idag när jag öppnade tvättmaskinsluckan för att plocka ut och hänga upp mina blöta kläder och fick se min telefon ligga där. Hm....

Misslyckat Line. Misslyckad fredag. Jag som hade tänkt göra massa roliga saker idag när jag slutade så tidigt. Men så bara försvann timmarna utan att något vettigt blev gjort.

Hur som helst. Telefonen ligger på tork och nu är det dags att rycka upp sig.

Ny cykelhjälm

Hihi. Jag har fått en cykelhjälm. Den är faktiskt cool. Sådeså.


image113

Så nu kan jag cykla till jobbet utan att skämmas.

Årets första bad - 10 maj


Picnic med jordgubbar och vin och grill och bad och syréner och kärlek och vänner och värme och solsken!




image112





Välkommen ljusa tider!

Det är så mycket vackert på gång.

Kruka


Det blev en kruka för kryddväxter av mitt första betongexperiment. =)

image111

Marianne var här idag och drog med oss på en shoppingtur och lunch på stan. Mycket trevligt! Världens bästa svärmor!


Hemma

Tillbaka igen efter en trevlig tur till Ulricehamn och Jonna och Pelles sommarstuga. God mat, trevligt sällskap, utedass, regn och en liten Rut som är en av de gulligaste ungarna som finns!

Jag har nyss målat guldfärg på väggen. Hoppas det blir snyggt efter nästa strykning för nu ser det ganska flammigt ut.

Förresten så har Jonna inspirerat mig till ännu en grej. =) Jag ska försöka mig på att göra grejer i betong. Efter jag lagat mat för nu är jag hungrig.

Förresten! Ett tips till er med bil är att komma ihåg att fylla på glykol i bilen ibland. Det hade inte jag kommit ihåg eftersom jag inte har någon hjärna, så bilen började bete sig konstigt och bli ganska varm. Men det slutade lyckligt och vi kom hem utan att någon katastrof inträffade.