Lägenhet i Västerås uthyres

Jag tok-hets-söker lägenheter och jobb i Göteborg. Det börjar lossna lite.
Någon som vill hyra en fin lägenhet i Västerås, 1 rok?? =)




Kniv

Allt går runt. Man gör om samma misstag om och om och om igen. Bara på olika sätt. Man skär sig i fingret. Nästa gång håller man kniven på ett annat sätt men lik förbannat skär man sig igen en vacker dag. Man byter ställning igen och övar in en bra teknik. Det går bra ett tag, men dagen kommer aldrig då du tryggt kan säga att du aldrig någonsin kommer göra dig illa på en kniv igen!



Tänk på det.

Katie

If you were a river I would swim you.
If you were a house I would live in you all my days.

Så ser jag det.

If I was hungry you would feed me
If I was in darkness you would lead me to the light
If I was a book I know you’d read me every night

Sluta inte med det.



Jag har varit ute på öppet vatten. Felplacerad men på äventyr. Plocka upp mig och följ med mig.


(Hatten är fotad med min mobilkamera på en promenad längs stranden i Cadiz.)

Ingenting är gratis - inte ens choklad

Nej, nu är jag allt lite trött. Jag har hostat mig igenom lite för många nätter och oroat mig igenom lite för många dagar. Jag mår illa av stanken för att avloppet har pajat i hela huset. Jag har ont i huvudet av den konstant bankande, tjutande, grävande, sågande och fruktansvärt irriterande byggarbetsplatsen utanför fönstret till följd av detta avloppskaos. Jag längtar faktiskt tillbaka till jobbet så man får lite lugn och ro.


Utanför huvudet: Surr, mrrrrrr, iiiiiiiihhh, bbbrrrööö, klongklonk, wwwiiiooonnngggg...
Inne i huvudet: Inga pengar, ringa skola, bilen trasig, parkering borta, ringa banken, ringa läkaren, ringa lärarförbundet,  ringa skattemyndigheten, äta mat, hitta lägenhet, byta jobb-tider, söka jobb,
flytta grejer, maila hyresvärd, hitta städgrejer, tvättstuga trasig, hyra ut lägenhet, köpa mat, komma i tid, vara snäll, komma ihåg allt...... vill komma in på utbildningen!!!!!!


Kan man få ta en paus nån gång eller? Låta saker lösa sig av sig själva kanske? Det finns så mycket underbart här i livet, men som aldrig kommer självklart eller gratis. Ibland vill man bara ha lite vanligt flyt i vardagen. Hitta ett tempo och ett liv som man kan känna sig nöjd med.

Man kan jämföra det med att köpa skor. Du får syn på ett par snygga skor. Sådär. Då är det väl bara att ta på sig dem och gå och njuta av dem resten av sommaren?

Nejnejnejnejeee.... Trodde du va?? Du måste ta hänsyn till om de kommer matcha dina kläder, om de är för dyra, om de finns din storlek, om du kommer få skavsår av dem eller om de kanske är gjorda av ett material som inte håller för att råka trampa snett i en vattenpöl.
Det finns så mycket som kan gå fel och du måste tänka på ALLT. Annars kan du ge dig fan på att efteråt står du där och mår dåligt på grund av ditt impulsiva och bekymmerslösa handlande. Utan skor och utan pengar och med ömma fötter.

Ska vi behöva ha det så? Leva med den ständiga frågan: Vad gör jag om det här inte går vägen.....?

Ja, vi har nog en del att lära av Örebroarna: "Ujujujj... dä häär går aaldri..."
Eller varför inte dalmasarna: "Va bliide' för skiit ida' då?"


Slutligen: Tacka gudarna för choklad som är en enkel, men tyvärr lite för kortvarig tröst i mens-tider.

Lalalalallaaaaa...

It's growing stronger every day. I can't think. Way too captivated by how his hair curls by the ears and the sparkling life in his eyes. Way to busy enjoying the lingering warmth from his kiss in my neck.

All the time I find myself surprised and fascinated by how calm, positive and confident he seemes in every situation, how natural he engage in everything, how wise he speaks, how intense he listens, how easily he understands me and how selflessly he gives and gives and gives...





Happiness is to have a friend like that.

Kylskåpspoesi


Shallowness

Vissa personer är ytliga. Nej förrsten... Jag antar att alla är mer eller minre ytliga och alla har någon form av åsikt om utseende.

Men vissa personer förvånar och irriterar mig genom att alltid vara tillräckligt ytliga för att framstå som idioter. Den sortens personer som bryr sig alldeles för mycket om sitt eget utssende och därmed inte heller kan sluta kommentera och racka ner på andras utseenden.

Om man inte kan prata om utseende på ett mer positivt, tillåtande och öppet sätt kanske det är dags att byta ämne. Kommer man inte på något bättre ämne kanske man ska skaffa sig ett mer innehållsrikt liv...


Var med i kampen mot utseendefixeringen och bojkotta dagens outfit! Kör dagens coolaste citat istället. Eller dagens idé. Eller dagens kreativa syssla.

Eller varför inte dagens roliga skylt? =D


Humor

Jag fnissar och njuter av humor på hög nivå. Mammas nya kille är ett fantastiskt skojigt radioprogram!


För er som undrar vad jag har för plan framöver så kan jag dra det i korthet här...

Planerna för resten av sommaren är att jobba på Lagerhaus och nåt ställe som heter Tre små hus, några veckor framöver. Efter det väntar Luleå en vecka. Efter det, om allt går som det ska och jag kommer in på utbildningen så ska jag börja läsa Magisterprogram i Pedagogik med inriktning lärande kommunikation och IT. Det ska bli fantastiskt spännande!

It's tip top. I'm just not sure about the location. Nog för att jag gillar lägenheten i Västerås, men jag tror att mitt liv finns i Göteborg framöver. Där kommer såväl skolan som kärleken, vännerna, jobben och äventyren finnas!

Önskar bara att jag kunde ta med mig precis alla andra goa människor dit från Stockholm, Skövde, Västerås, Enköping och överallt var de håller hus.





"Det är det som skiljer mig från alla andra jävla försökskaniner som tror att de är
maaasterfiiiiighteeers efter att de lärt sig gå ner i spagat liksom. Jag vet inte om det var det som var svaret på frågan..."