Sommarkänsla

Det börjar tydligen bli varmt och skönt ute. Jag tog mig ner till apoteket igår och såg hur det blommar i backarna, människor som sitter på uteserveringarna, vissa som går utan jacka eller tillochmed barfota! Nu känner man på riktigt att våren och sommaren närmar sig.






Men själv får jag dock hålla mig inne någon dag till med min förkylning. Jag vill bli frisk för den här veckan, särskilt torsdag kommer att bjuda på spännande upplevelser!!

studera.nu?




Så mycket man skulle önska att man kunde hinna med i det här livet... det skadar ju inte att söka och sen får man se om man kan pussla och fixa så det finns tid för någon av dem. Om inte nu till hösten så kanske nästa termin.



"I livets lopp finns det inget målsnöre. De snören vi passerar är starten till ett nytt lopp."

April

Det händer mycket nu.


På jobbet tar vi emot studiebesök varje vecka. Igår var det en grupp från England på besök och idag var det stadsdelsnämndens ordförande. Snart kommer dessutom folk från Reggioinstitutet på besök och jag är bjuden till middagen på kvällen! Det ska bli sjukt spännande och det känns viktigt på något vis.

Jag är även bjuden på föreläsning med Christian Fabbi den 18:e. Jag har en lärorik tid framför mig.
Atelieristakursen börjar bli spännande på riktigt och jag känner att jag utvecklas mer nu än i höstas. Det är mer nya saker, tydligare och roliga uppgifter! Jag är i en bra grupp och jag fick besöka några av de andras förskola förra veckan och var väldigt imponerad över deras sätt att arbeta så mycket med seendet.

Vi flyttar på söndag. Nytt liv, ny tid, nya väggar. Även om det känns lite sorgligt att lämna den här mysiga lägenheten så kommer det bli betydligt mycket mer bekvämt och skönt.

Jonna har fått ännu en son. Jag fick ett fint sms. Grattis till det och mycket kärlek och beundran till dig!

Jannes syster och hennes kille kommer för att hälsa på om ett par veckor. Det ska bli skönt att få hit lite familj, även om det inte är min egen riktigt. Det ska bli kul att träffa dem!

Påsk komer att firas med härlig familjemiddag hemma hos mamma. Jag längtar! Idag pratade jag med Meja i telefon och nu är det riktigt roligt att samtala med henne när hon bättre kan uttrycka sig och faktiskt börjar säga mer saker även i telefonen. Hon pratade mycket om mormor och Jojjo och åka bilen tillsammans och så frågade hon efter Janne. Jag önskar verkligen att jag kunde vara med imorgon när Jojjo fyller 20 år!
"Ääska dej Liinee." Jag älskar dig också Meja!!





Tidig morgon över Götaälvbron.


Life's good!