Kanske dags att läsa på lite??

Hör Gudrun göra totalt intellektuellt mos av sverigedemokraternas Jimmie Åkesson!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helt klart smärtsamt, nästan lite pinsamt men ganska underhållande på något vis.


Skriv någonting:
Postat av: anne

HAHAHA, jag dör litegrann i min skämskudde! Men jag kommer att gråta på valdagen tror jag. fy fan vilket jävla skämt!

2010-09-01 @ 12:29:58
URL: http://livilyckan.blogg.se/
Postat av: Niklas Lindgren

Intellektuellt mos? Knappast. Bara för att Gudrun påstår att Åkesson är okunnig så betyder det naturligtvis inte att hon har rätt. Det är bara en härskarteknik hon använder.



Tvärtom bygger hela Gudruns världsbild på att det inte finns några biologiska skillnader mellan män och kvinnor och att statistiska könsskillnader alltid beror på osynliga diskriminerande strukturer - där kan man snacka om okunnighet och konspirationsteorier!

2010-09-02 @ 16:30:40
Postat av: Line

Att han framstod som extremt okunnig kunde man höra långt innan hon tröttnade och sade det rakt ut.



Dessa "konspiratiosteorier" som du kallar det bygger på forskning kring makt, kultur och mäns och kvinnors olika ROLLER. Att det inte skulle finnas några biologiska skillnader mellan män och kvinnor har jag aldrig hört henne säga.



Genusvetenskap verkar helt klart inte vara Jimmie Åkessons starka sida. Inte heller verkar han inte ha några seriösa förslag på hur man ska komma tillrätta med sexuellt våld. Det är osmakligt hur han verkar utnyttja frågan om våldtäkter för en helt annan agenda.

2010-09-02 @ 21:31:52
URL: http://[email protected]
Postat av: anne

vad menar du, anonyme kommentator, att det är för okunnighet som Gudrun bär på? Enligt META-forskningen (som alltså är alla stora forskningsrapporter sammantagna i en undersökning) som bedrivits stenhårt för att finna just dessa "viktiga" skillnader mellan kvinnor och män så har det framkommit att det knappast existerar några! Skillnaderna är större inom könen än den är dem emellan. Och varför skulle detta vara det viktiga i det som hon försöker säga? Det viktiga är att vi ALLA gagnar av att bredda könsrollerna, då spelar inte biologin särskilt stor roll. Hon pratar om hur barn ska bemötas i förskolan och jag antar att du, av din analys att bedöma, menar att de traditionella könsroller som nu är norm ska preserveras och stärkas? Att vi faktiskt ska motverka jämställdheten? Eller, hur var det nu?

2010-09-02 @ 21:57:56
URL: http://livilyckan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback